Chutná příloha k omáčkám.

Porce: pro 3

Ingredience:

  • 1 květák
  • 1 cibule
  • 4 lžíce kokosovýho oleje
  • sůl
  • 1/2 lžičky mletýho římského kmínu
  • 1/2 lžičky kurkumy
  • 1/2 lžičky mletý papriky

Doba přípravy30 minut

Postup přípravy:
V misce smícháš rozpuštěnej kokosovej olej a všechno koření. Květák rozebereš na malý růžičky a ve směsi oleje a koření ho pořádně promícháš. Vše pak dáš na pekáč vyloženej pečícím papírem a vložíš do předem vyhřátý trouby na 200 stupňů. Pečeš 10 minut, pak květák trochu promícháš a dáš péct na dalších 10 minut. Radši to hlídej, ať se ti to nespálí.

 

Zapečenej květák

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *