Chutná příloha k omáčkám.
Porce: pro 3
Ingredience:
- 1 květák
- 1 cibule
- 4 lžíce kokosovýho oleje
- sůl
- 1/2 lžičky mletýho římského kmínu
- 1/2 lžičky kurkumy
- 1/2 lžičky mletý papriky
Doba přípravy: 30 minut
Postup přípravy:
V misce smícháš rozpuštěnej kokosovej olej a všechno koření. Květák rozebereš na malý růžičky a ve směsi oleje a koření ho pořádně promícháš. Vše pak dáš na pekáč vyloženej pečícím papírem a vložíš do předem vyhřátý trouby na 200 stupňů. Pečeš 10 minut, pak květák trochu promícháš a dáš péct na dalších 10 minut. Radši to hlídej, ať se ti to nespálí.
Zapečenej květák